کد خبر:۷۲۷۷۵۸
در زمینه آموزش و پژوهش؛

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه‌های علوم پزشکی بهشتی و سچنوای روسیه منعقد شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با دانشگاه سچنوا قرارداد همکاری‌های علمی و دانشگاهی امضا کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، محمد آقاجانی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که به دعوت رسمی رئیس دانشگاه سچنوا به روسیه سفر کرده بود، با این دانشگاه قرارداد همکاری‌های علمی و دانشگاهی امضا کرد.

در این سفر و طی نشستی که در دانشگاه سچنوا صورت گرفت، طرفین پس از تبادل نظر در خصوص اجرایی شدن همکاری‌ها در زمینه آموزشی و پژوهشی قرارداد امضا کردند.

در این قرارداد بر چگونگی اجرایی شدن دوره‌های مشترک، ظرفیت دوره ها، تبادل استاد و دانشجو، پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، استادان مدعو و انتقال تکنولوژی اشاره شده است.

در این نشست، ضمن ارائه توانمندی‌های و زمینه‌های همکاری مشترک دو دانشگاه در بخش‌های آموزشی، پژوهشی و بین المللی رئیس دانشگاه، معاونان آموزشی، تحقیقات و فناوری و بین الملل دانشگاه، به بازدید و گفتگو با روسای مرکز مهارت‌های آموزشی simulation center، بیمارستان آموزشی، کلینیک ارولوژی، پژوهشکده تحقیقات علوم پایه پزشکی و دارویی پرداختند.

بازدید از مرکز جامع وبسیار پیشرفته خدمات توانبخشی، کلینیک ارزیابی سلامت و مرکز جامع، پیشرفته و هوشمند مهارت‌های بالینی پزشکی عمومی و تخصصی بخش دیگری از این بازدید‌ها بود.

دانشگاه سچنوا به صورت تخصصی در حوزه علوم پزشکی فعالیت می‌کند و با ۲۶۰ سال سابقه قدیمی‌ترین دانشگاه روسیه محسوب می‌شود.

این دانشگاه دارای ۱۰ دانشکده، یک پارک علم و فناوری، کلینیک‌های مجهز، مرکز آموزش مهارت‌های بالینی، مراکز تحقیقاتی پیشرفته و محققان برجسته بوده و رتبه اول علوم پزشکی در کشور روسیه را داشته و از دانشگاه‌های معتبر بین المللی محسوب می‌شود.

این دانشگاه ۱۷۲۱ عضو هیئت علمی و ۱۸ هزار دانشجو دارد که از این تعداد دانشجو، حدود سه هزار نفر را دانشجویان خارجی از ۸۰ کشور جهان تشکیل می‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار